Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V SuperStar přituhuje, poslední semifinálové kolo je tady!

1. 04. 2011 | Aktuality 2011

Čeká nás třetí a zároveň poslední semifinálové kolo LIVE přenosů druhé řady pěvecké show Česko Slovenská SuperStar! Poslední možnost pro pěvecké adepty dostat se do finále již tento víkend na obrazovkách TV Nova!


Již tento víkend budou mít pěvečtí adepti druhé řady Česko Slovenské SuperStar poslední šanci prozpívat se do finálových kol! V sobotu 2. dubna nás čeká přímý přenos předposledního klání, v němž zazní za doprovodu smyčcového kvarteta osm romantických balad v podání dívek, v neděli 3. dubna pak uslyšíme v posledním semifinálovém souboji osm písní „věnovaných“ v podání chlapců.


porotaO víkendu se také můžeme těšit na pěvecké vystoupení speciálního hosta - čerstvé držitelky ceny Anděl 2010 za skladbu roku, finalistku loňské řady SuperStar zpěvačku Debbie. O tom, kdo ze soutěžících postoupí do finálových kol, a bude tak o další krok blíž k vytouženému cíli, opět budou rozhodovat výhradně a pouze diváci svými sms hlasy.


Čtveřice porotců Gábina Osvaldová, Helena Zeťová, Paľo Habera a Rytmus, která je na každém LIVE přenosu přítomna, zůstává nadále ve střehu, pěvecké výkony soutěžících ovšem pouze komentuje. Rozhodovací právo je čistě na divácích.


V pondělí 4. dubna budeme opět svědky napínavého, nemilosrdného, ovšem v rámci show nezbytného kola Rozhodnutí a dozvíme se, kteří čtyři soutěžící budou následovat již vyřazenou Dorotu Dragulovou, Sáru Milfajtovou, Lukáše Ondruše, Tomáše Jurenku, Petru Huliakovou, Janu Karasovou, Marcela Dragúňa a Honzu Ráčka.


Poslední semifinálové kolo:
sobota 2. dubna 2011 od 20 hodin – DÍVKY
neděle 3. dubna 2011 od 20 hodin – CHLAPCI
pondělí 4. dubna 2011 od 20 hodin – ROZHODNUTÍ


Zdroj: NOVA


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice