Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SuperStar pokračuje opět již tuto neděli!

27. 02. 2011 | Aktuality 2011
Druhá řada celosvětově nejúspěšnější pěvecké show Česko Slovenská SuperStar je v plném proudu. Další výběr toho nejlepšího z castingů, které proběhly ve čtyřech městech České a Slovenské republiky, čeká diváky TV Nova již tuto neděli! Oblíbená pěvecká show Česko Slovenská SuperStar, jejíž druhá řada od minulého týdne opět spojila národy obou republik na několik nadcházejících měsíců, je v plném proudu. Již tuto neděli 27. února a pondělí 28. února uvidíme další dvě epizody.

V sestřizích toho nejlepšího z brněnského, bratislavského, košického a pražského castingu opět nechybí pestrý výběr pěveckých talentů, uvidíme hojné zastoupení členů hodných postu v Hvězdné pěchotě, ale i dechberoucí pěvecké unikáty, jejichž zlato v hrdle porota složená ze zkušených odborníků hudební branže Gábina Osvaldová, Helena Zeťová, Palo Habera a Rytmus okamžitě nova-porota-cesko-slovenska-superstarrozpoznala a posunula je do dalšího kola. I v těchto castingových dílech nás čeká hodnocení pěveckých výkonů soutěžících, objektivní a trefné komentáře porotců a chybět nebude ani skvělá moderátorská dvojice Leoš Mareš a Tina, která je soutěžícím po celou dobu vždy na blízku. Čeká nás spousta dramatických chvil, osudových příběhů, vypjatých emocí, proudů slz z neúspěchu i chvíle obrovské radosti z postupu.

Adeptů na vítěze druhé řady Česko Slovenské SuperStar je i mezi letošními soutěžícími spousta, jen jeden z nich však uspěje a vítězem se opravdu stane! A právě  na něj čeká kromě titulu vítěz Česko Slovenské SuperStar také kontrakt v hodnotě 100 000 eur!

Na TV Nova již tuto neděli 27. února 2011 a pondělí 28. února od 20 hodin

Více na www.superstar.tv a www.facebook.com/superstarnova

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nikdo mě neupoutal ...:-(
Obrázek uživatelky
profil
tá porota mi moc nesedí
Obrázek uživatelky
profil
občas kouknu
Obrázek uživatelky
profil
občas kouknu ale jen když jinde běží reklama. Až půjde do tuhého tak mě to baví víc, ale nevím jestli budu letos koukat
Obrázek uživatelky
profil
já se budu dívat, až se to bude blížit do finále....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles