Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První čtveřice semifinalistů SuperStar je po včerejšku ze hry

22. 03. 2011 | Aktuality 2011
Čtyřiadvacítka semifinalistů druhé řady pěvecké show Česko Slovenská SuperStar má za sebou první semifinálové kolo a také první Rozhodnutí. Pověstný a mezi soutěžícími tolik obávaný „Dotyk smrti“, na jehož základě pěvečtí adepti v soutěži končí, se stal včera osudným první čtveřici semifinalistů. Rozloučili jsme se s Petrou Huliakovou, Janou Karasovou, Marcelem Dragúňem a Janem Ráčkem.

První semifinálové kolo a také úplně první, tolik důležité a obávané Rozhodnutí, zažila v první jarní den letošního roku semifinálová čtyřiadvacítka druhé řady Česko Slovenské SuperStar. Během něj jsme se rozloučili na základě počtu zaslaných diváckých sms hlasů se čtyřmi soutěžícími. Vyřazovací večer byl maximálně naplněn napětím a očekáváním, na čím rameni spočine ruka moderátora s pověstným a tolik obávaným „Dotykem smrti“. Všech dvanáct nova-cesko-slovenska-superstar-prvni-semifinalove-kolodívek i chlapců podalo během prvního semifinálového kola maximální pěvecký výkon. Přesto se pro čtyři z nich stal včerejší večer posledním, který v SuperStar jako soutěžící zažili. Napětí gradovalo, svůj tip na vyřazené nejdříve vyřkli členové hvězdné poroty, poté se moderátorská dvojice Leoš Mareš a Tina ujala role „katů“ a ukončila naděje na postup do dalších kol soutěže dvěma dívkám a dvěma chlapcům. Včerejší vyřazování se tak stalo osudným Petře Huliakové, Janě Karasové, Marceli Dragúnovi a Honzovi Ráčkovi. Euforie radosti se mísila se slzami zklamání a smutku u všech soutěžících. Pravidla jsou ale neúprosná, vyhrát může jen jeden!

Už tento víkend nás čeká přímý přenos druhého semifinálového kola. V sobotu 26. března 2011 zazpívá LIVE desítka chlapců, v neděli 27. března 2011 pak desítka dívek. V pondělí 28. března 2011 budeme opět svědky napínavého Rozhodnutí.

2. semifinálové kolo:
Sobota 26. března 2011 od 20 hodin – CHLAPCI
Neděle 27. března 2011 od 20 hodin – DÍVKY
Pondělí 28. března 2011 od 20 hodin – Rozhodnutí

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda