Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čtyři semifinalisté Česko Slovenské SuperStar skončili před branami finále

5. 04. 2011 | Aktuality 2011

Vyřazovací večer třetího semifinálového kola Česko Slovenské SuperStar byl tím nejdramatičtějším, který jsme zatím v SuperStar viděli. Pravidla soutěže a také verdikt diváků jsou ovšem neúprosné, a tak další čtyři pěvečtí talenti museli těsně před startem finálových kol skončit.


O tom, že by se atmosféra v sále dala krájet, svědčí nervozita a slzy v očích fanoušků i soutěžících. Dojetí se neubránila ani moderátorská kolegyně Leoše Mareše Tina. Včera jsme byli opět svědky neúprosného vyřazovacího kola, které znamenalo stopku v soutěži pro další čtyři semifinalisty.


vyřazeníPondělní rozhodnutí vyřadilo ze hry na základě zaslaných diváckých sms hlasů Alexandru Vokálikovou, Anetu Salačovou, Jerguše Oravce a překvapivě i Noaha Ellenwooda Scotta. Od začátku přímého přenosu panovala v sále nervozita a napjatá atmosféra, všichni soutěžící očekávali, koho tentokrát pošle moderátorské duo nadobro domů.


Celé publikum včetně osmičky dívek a osmičky chlapců napětím ani nedýchalo. Po neúprosném verdiktu se slzám dojetí neubránili nejen soutěžící a fanoušci v sále, dojatá byla i moderátorská kolegyně Leoše Mareše Tina.


V 1. finálovém kole, které nás čeká již tuto neděli 10. dubna 2011, se tedy můžeme těšit na ty nejlepší zpěváky, kteří postoupili až do finále! Kompletní dvanáctka finalistů změří své pěvecké síly prostřednictvím songů svých pop idolů. Úplně poprvé také zazní finálová hymna druhé řady Česko Slovenské SuperStar.


Napětí stoupá, nervozita graduje, každý chce být o krok blíž vytoužené výhře 100 000 eur! Již v pondělí 11. dubna 2011 se dozvíme, kteří dva finalisté obdrží nejmenší počet diváckých sms hlasů, a tudíž budou muset soutěž opustit!


Toto je 12 vyvolených finalistů druhé řady Česko Slovenské SuperStar:


Matej Piňák (25)   Simona Fecková (22)
Lukáš Adamec (24)  Klaudia Pappová (20)
Martin Kurc (19)   Alžběta Kolečkářová (19)
Petr Ševčík (19)   Monika Povýšilová (18)
Michal Šeps (16)  Gabriela Gunčíková (17)
Martin Harich (15)  Celeste Rizvana Buckingham (15)


1. finálové kolo:


sobota 10. dubna 2011 od 20 hodin  – 12 finalistů
pondělí 11. dubna 2011 od 20 hodin – ROZHODNUTÍ


Zdroj: NOVA


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !