MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovenská SuperStar - 2. semifinále

13. 10. 2009 | Aktuality 2009

Druhé semifinále pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar zahájili v pátek 9. října 2009 chlapci. Podle hodnocení poroty se opět nejvíce vydařilo vystoupení Martinovi Chodúrovi, Janu Bendigovi, Denisu Lachovi a Miroslavu Šmajdovi. Nejvyšší uznání si vyslechl Martin Chodúr od obávaného porotce Paĺa Habery, který hodnotil jeho vystoupení slovy: "Bylo by hloupé k tvému zpěvu něco říkat, když sám bych to lépe nezazpíval".

Naopak největší kritiku si vyslechli Ben Cristovao a Ahmed Hedar. Ale jak víme, porota o postupu do dalšího semifinalového kola nerozhoduje a bude záležet na divácích, koho svými hlasy podpoří a koho naopak pošlou domů.

a-benasova-l-mares

Dívky se předvedly v neděli 11. října 2009 a opět to bylo velmi vyrovnané a jen těžko se hledaly nějaké chyby. Děvčata do zpěvu dala úplně vše a napjatě čekala na vyjádření poroty. Té se rovněž, jako v minulém semifinálovém večeru, nejvíce líbil zpěv Moniky Bagárové, která umí písničce vtisknout své vlastní cítění, což je pro Moniku velká deviza. Velkým překvapením večera bylo pro porotu, ale jistě i pro diváky, vystoupení Dominiky Staré. V písničce od Suzie Quatro "If You Can ´t Give Me Love" se ukázala jako skvělá zpěvačka, která má v sobě mnoho potenciálu a určitě by si zasloužila postoupit do dalšího semifinálového kola. Pro diváky bude hodně těžké vybrat a podpořit svými hlasy dívku, která by měla postoupit, protože v tomto kole by si to zasloužily všechny.

Závěr druhého semifinálového kola soutěže Česko Slovenská SuperStar - vyřazování - proběhlo v pondělí 12. října. Celý večer opět provázely silné emoce jak mezi soutěžícími, tak i porotou a všichni napjatě čekali, kteří 4 soutěžící budou nuceni soutěž opustit.
První, kdo se dozvěděl o ukončení účasti v soutěži byl za Česko Ahmed Hedar a za Slovensko rozhodli diváci, že nepostoupí René Bošeĺa.
Při vyřazování dívek byla atmosféra velmi vypjatá a přesto, že porota nejčastěji tipovala, že ze soutěže vypadne Aneta Galisová, ta nakonec postoupila do dalšího semifinálového kola.
Za Česko soutěž opustila Adriana Kopecká, která se během soutěže nechala přejmenovat na Adriane Craft a za Slovensko nepostoupila Lucia Láncošová.

Příští semifinálové kolo bude poslední, kdy soutěž opustí další 4 soutěžící a zbylých 12 soutěžících postoupí do finále.


Hanka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Mno ta podprda měntaky minule docela vylekala , to tam mohla jít rovnou bez té halenky nevím na co jí měla.Jsou to hezké holky ale s tou podprdou to přehnala
Obrázek uživatelky
profil
No děs, to co tam předvádějí hraničí s hulvátstvím.
Obrázek uživatelky
profil
Ted se porota už snad trochu uklidnila.
Obrázek uživatelky
profil
Habera se chová, jako kdyby sežral všechny tóny na světě
Obrázek uživatelky
profil
Nemužu se na to divat. Pan Habera nezklamal.. je to pořad stejny kokotSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles