Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Po vyřazovacím masakru v SuperStar skončili Bětka Kolečkářová a Martin Kurc!

10. 05. 2011 | Finalisté 2011
Pondělní přenos Rozhodnutí Česko Slovenské SuperStar opět sršel napětím a obrovskými emocemi! Že kolo duetů „zlomí vaz“ právě Bětce Kolečkářové a Martinovi Kurcovi, to nikdo ze soutěžících nečekal!

Další vlna emocí a euforie zaplavila při včerejším Rozhodnutí halu pražské Malé sportovní haly. Hned zpočátku zpestřil vyřazovací večer finalista loňské řady Česko Slovenské SuperStar Ben Cristovao se svou Dance company, jehož pěvecké a taneční vystoupení sklidilo u diváků v hale obrovský úspěch. Poté již moderátoři večera Leoš Mareš a Tina odstartovali v pořadí 5. finálový vyřazovací večer Česko Slovenské SuperStar, který tentokrát definitivně zmařil další postup Bětky Kolečkářové a Martina Kurce. Fanynky šílely! I tentokrát tekly při verdiktu moderátorů slzy dojetí a celý sál zaplavila vlna emocí. Ovšem divácká porota rozhodla a svými sms, jimiž řídí osud finalistů Česko Slovenské cesko-slovenska-supertar-vyrazovaniSuperStar, poslala domů právě tyto dva soutěžící.

Na včerejší 5. finálové after party Česko Slovenské SuperStar po skončení přímého přenosu jsme se nejen rozloučili s vyřazenými finalisty, ale navíc jsme oslavili dvacáté narozeniny ve stylu Bryana Adamse! Oslavenec Martin Kurc, který je jeho velkým fandou, totiž dostal k prvním významým kulatinám kromě společného portrétu s touto hudební legendou také dvě vstupenky na blížící se pražský koncert Bryana Adamse. Po celý večer byl na party k dispozici šikovný karikaturista, každý návštěvník tedy mohl odejít z večírku se svým portrétem.

V 6. finálovém kole Česko Slovenské SuperStar v neděli 15. května 2011 se pětice finalistů show Česko Slovenská SuperStar popasuje s českými hity skupiny Lucie a slovenskými songy skupiny Elán!

6. finálové kolo Česko Slovenské SuperStar:
neděle 15. května 2011 od 20 hodin
pondělí 16. května 2011 od 20 hodin – ROZHODNUTÍ


Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !