Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovenská SuperStar 2011: další vyřazenou je Simona Fecková

26. 04. 2011 | Finalisté 2011

Ve třetím finálovém kole předvedla osmička finalistů soutěže Česko Slovenská SuperStar kromě zpěvu také svůj taneční potenciál. Každý po svém tak napjatou atmosféru LIVE přenosu rozpohyboval s doprovodem skupiny profesionálních tanečníků. Přestože výkony všech soutěžících byly vynikající, jeden z nich musel z kola ven. Třetí finále Česko Slovenská SuperStar se stalo osudným Košičance Simoně Feckové.


LIVE přenosy druhé řady soutěže Česko Slovenská SuperStar jsou v plném proudu, a tak i tento víkend jsme byli svědky profesionálních pěveckých a také tanečních excelentních výkonů nejlepších zpěváků a zpěvaček druhé řady Česko Slovenské SuperStar.


simona feckováPěvecké šance letošních finalistů Česko Slovenská SuperStar jsou hodně vyrovnané. Všichni chtějí uspět, všichni podávají maximální výkon! Osud finalistů díky svým sms hlasům mají ve svých rukou pouze diváci a jejich role není vůbec jednoduchá. Všemi obávaný proces Vyřazování je ovšem nevyhnutelný a ani Velikonoční pondělí nebylo výjimkou. Tím posledním v soutěži se stalo pro Simonu Feckovou.


Taneční hit světové pěvecké legendy Madonny Hung up, za který nesklidila ani u hvězdné poroty Gábiny Osvaldové, Heleny Zeťové, Pala Habery a Rytmuse lichotivé hodnocení, nejméně oslovil také diváky, kteří jí poslali nejmenší počet hlasů. Po nelítostném verdiktu, který zazněl z úst moderátora Leoše Mareše, se nesla celou halou vlna emocí. Následovalo smutné loučení a také poslední společné fotografování.


Ve 4. finálovém kole, které nás čeká první májovou neděli 1. května 2011, si tentokrát přijdou na své fanoušci rockových balad, a to hned ve dvojité dávce. Sedmička soutěžících bude zpívat dva rockové hity! V pondělní 2. května 2011 se pak počet adeptů na postup do dalšího kola soutěže opět zúží o jednoho – čeká nás další Rozhodnutí Česko Slovenská SuperStar, ve kterém zazpívá host večera Monika Bagárová!


4. finálové kolo Česko Slovenská SuperStar:
neděle 1. května 2011 od 20 hodin
pondělí 2. května 2011 od 20 hodin – ROZHODNUTÍ


Zdroj: NOVA


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle