Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celeste Buckingham a Matěj Piňák - další vyřazení ze soutěže Česko Slovenská SuperStar

19. 04. 2011 | Finalisté 2011

Včerejší Rozhodnutí druhého finálového kola soutěže Česko Slovenská SuperStar bylo opět velmi napínavé a přineslo pro mnohé nečekaný verdikt! V soutěži skončili Celeste Rizvana Buckingham a Matej Piňák, kterým se interpretace českých a slovenských hitů stala osudnou.


Také tento víkend patřila obrazovka TV Nova LIVE přenosům druhé řady soutěže Česko Slovenská SuperStar. V neděli jsme v rámci druhého finálového kola slyšeli zpívat finálovou desítku soutěžících populární české a slovenské hity, které všichni zvládli na výbornou. Pondělní večer pak patřil dramatickému a všemi tolik obávanému Vyřazování.


matěj piňák a celeste buckinghamVčerejším verdiktem diváků, kteří mají tu moc rozhodovat o postupu finalistů do dalších finálových kol, byli překvapení i samotní moderátoři večera Leoš Mareš a Tina! Také to potvrzuje teorii, že i velký favorit soutěže Česko Slovenská SuperStar a oblíbenec s velkým množstvím fanoušků může ze dne na den skončit. Nikdo nemá své místo jisté. A tak se druhé finálové Rozhodnutí stalo osudným Celeste Rizvaně Buckingham a Mateji Piňákovi.


SuperStar pro mě znamenala velký přínos, obohatila mne o řadu zkušeností ze světa hudby i showbyznysu. Bylo mi ctí stát se finalistou této soutěže,“ řekl Matěj Piňák včera v pořadu Backstage, který po skončení Vyřazování na Nově vysílá živě česko-slovenská MTV.


Pěvecká laťka letošních finalistů je opravdu hodně vysoko, všichni jsou naprostí profesionálové a se svým zlatem v hrdle umějí dobře pracovat. Čekají nás ještě horké chvilky a okamžiky velkého překvapení, kdo z nich se stane vítězem soutěže Česko Slovenská SuperStar a dosáhne vytouženého cíle – výhry 100 00 eur!


Na LIVE přenos 3. finálového kola, zaměřeného na taneční hity, se můžeme těšit v neděli 24. dubna 2011! V pondělí 25. dubna 2011 budou emoce všech na podiu i u obrazovek opět na pochodu. Čeká nás totiž nekompromisní Rozhodnutí, při němž se rozloučíme s dalším finalistou!


3. finálové kolo:
sobota 24. dubna 2011 od 20 hodin
pondělí 25. dubna 2011 od 20 hodin – ROZHODNUTÍ


Zdroj: NOVA


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !