Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítěz první řady Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr se o víkendu vrátil na místo činu

17. 01. 2011 | Aktuality 2011
Tisíce talentovaných zpěváků a zpěvaček z různých koutů obou republik využily poslední šanci stát se součástí nejúspěšnějšího pěveckého projektu Česko Slovenská SuperStar a přišly předvést svůj pěvecký výkon během uplynulého víkendu na poslední casting, který se konal v Praze.

Všichni nadějní pěvečtí adepti, kteří se chtějí stát součástí Česko Slovenské SuperStar, přišli o víkendu předvést své nadání do pražského hotelu Corinthia. Před hotelem čekali od brzkých ranních hodin. Ti úplně první nedočkavci zde byli už od půl páté ráno! Brány castingových místností se tisícovkám soutěžících otevřely úderem deváté hodiny. Většina z nich po vyplnění registračního formuláře neváhala, a než došlo na jejich „pět minut slávy“ před porotou, dopilovávala své chystané vystoupení pozpěvováním, opakováním textů a martin-chodur-cesko-slovenska-superstarmelodií. Všichni chtěli před porotou podat stoprocentní výkon, byli napnutí a plni očekávání, jestli právě oni postoupí do dalšího kola.

Překvapení soutěžícím pražského castingu připravil vítěz první řady Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr, který je přišel osobně pozdravit, podpořit a popřát štěstí a úspěch v soutěži. Kromě společného focení zazpíval svým potenciálním kolegům několik písní. Vidět živého vítěze první řady Česko Slovenské SuperStar Martina Chodúra znamenalo pro řadu kandidátů velký zážitek, který ocenili bouřlivým potleskem.

Ani na pražském castingu nechyběli soutěžící z různých koutů světa, například z Anglie, Angoly či z Kuby. Také hudební nástroje, mezi nimiž převládaly kytary a klávesy, nebyly výjimkou. Šanci dostat se do SuperStar si nenechalo ujít také mnoho adeptů uplynulých řad soutěžní show, zkusit štěstí přišel i semifinalista Talentmanie Vašek Lebeda. Téměř každý soutěžící přišel na casting s vydatnou podporou několika rodinných příslušníků, tomu úplně nejmladšímu bylo pouhých 22 dní!

Zkušená porota druhé řady Česko Slovenské SuperStar ve složení Gábina Osvaldová, Helena Zeťová, Paľo Habera a Rytmus, která hodnotila výkony soutěžících, byla jako vždy po celý víkend ve střehu! Každý opravdový pěvecký talent patřičně ohodnotila a odměnila „vstupenkou“ do dalších kol, tzv. Divadel, která postupující stovku soutěžících čekají již za dva týdny.

Více na www.superstar.tv a www.facebook.com/superstarnova

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrý program
Obrázek uživatelky
profil
chodúr bol skutočne naj
Obrázek uživatelky
profil
zpívá nádherně ... Smajlík Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
fakt, je ten chlapec obdarený talentom
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles