Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víkend bude pro zpěváky SuperStar rozhodující - obstojí jen ti nejlepší

12. 03. 2011 | Aktuality 2011

O nadcházejícím víkendu zažijí soutěžící Česko Slovenské SuperStar extrémně horké chvilky, čeká je snad nejnáročnějších 48 hodin jejich života! Napětí, kdo z nich tento dvoudenní pěvecký maratón ustojí a vyzpívá si další postup, je cítit na každém kroku. Už tento víkend a v pondělí, v epizodách Divadlo a Dlouhá cesta, na jejichž konci zůstanou jen ti nejlepší – semifinálová čtyřiadvacítka!


Druhá řada Česko Slovenské SuperStar pokračuje už o tomto víkendu epizodami Divadlo a Dlouhá cesta, kdy se bude stovka nejlepších zpěváků snažit svým projevem přesvědčit neoblomné členy poroty Gábinu Osvaldovou, Helenu Zeťovou, Paľo Haberu a Rytmuse, že právě jejich hlas by v semifinálových kolech rozhodně neměl chybět.


superstarPřestože jsou téměř všechny pěvecké výkony excelentní, někteří zpěváci, ovlivnění nervozitou, porotu občas jen hodně pobaví a vypjatou atmosféru tak zpestří. V epizodách Divadlo 1 a Divadlo 2, které se natáčely v majestátní budově Obecního domu v Praze, ukážou zpěváci a zpěvačky svůj hlasový rozsah hned několika způsoby – při sólovém zpěvu, s doprovodem klavíru, uvidíme také kvarteta, v nichž soutěžící zazpívají vybranou píseň, jejíž pojetí ještě ozvláštní vlastnoručně navrženým kostýmem či rekvizitami.


Čtyřicet nejlepších zpěváků, kteří uspějí v divadelních kolech, postoupí ještě v noci do dalšího, pro mnohé nejzásadnějšího kola soutěže – tzv. Dlouhé cesty, na jejímž konci budeme znát kompletní sestavu semifinálové čtyřiadvacítky druhé řady Česko Slovenské SuperStar. V pondělí 14. března od 20 hodin bude tedy o osudu soutěžících naposledy rozhodovat porota!


V originálních prostorách, s ojedinělou atmosférou bývalé čističky odpadních vod v Bubenči, každý soutěžící projde svou Dlouhou cestou do hlavního koridoru, kde si vyslechne verdikt od „svého“ porotce. Toho si předem na místě vylosuje. Pro čtyřicet soutěžících představuje Dlouhá cesta  doposud největší životní stres, pro mnohé to je totiž to poslední, co v letošní řadě SuperStar zažijí. A tak se nad ránem, v prostorách Ekotechnického muzea, ponesou nejen výkřiky radosti a nadšení, ale potečou i slzy zklamání z neúspěchu.


Jak vypadá kompletní sestava čtyřiadvaceti pěveckých adeptů, kteří úspěšně prošli Divadlem a Dlouhou cestou až do semifinálových bojů? Jejich boj budeme sledovat v průběhu víkendu, v pondělí už budeme znát 24 nejlepších zpěváků, které porota vybrala.


Sobota 12. března 2011 Divadlo 1
Neděle 13. března 2011 Divadlo 2
Pondělí 14. března 2011 Dlouhá cesta


Zdroj: NOVA


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !