Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Natáčení Česko Slovenské SuperStar pokračuje!

3. 02. 2011 | Aktuality 2011
Natáčení úspěšné pěvecké show Česko Slovenská SuperStar dospělo o tomto víkendu do další fáze. Soutěžící, kteří uspěli v castingových kolech, absolvovali další vyřazovací proces – tzv. Divadlo a Dlouhou cestu. Na jejím konci je po téměř třídenním natáčení známa semifinálová čtyřiadvacítka soutěžících, které diváci uvidí v živých přenosech Česko Slovenské SuperStar už za několik týdnů!

Natáčení epizod Česko Slovenská SuperStar je v plném proudu! Přesně sto soutěžících, kteří uspěli se svým pěveckým výkonem v castingových kolech, dostalo během uplynulého víkendu šanci na postup do dalších kol této show. Všichni se sešli v sobotu ráno před Obecním domem v Praze, kde bouřlivým aplausem přivítali porotu, která přijela netradičně – v kočáře! Poté se brány otevřely soutěžícím a pěvecké klání a přesvědčování poroty, že právě tento nova-cesko-slovenska-superstar-moderatorihlasových rozsah stojí za postup, se rozjelo na plné obrátky!

Skvělá porota ve složení Gábina Osvaldová, Helena Zeťová, Paľo Habera a Rytmus byla po celý víkend ve střehu. Zkušení odborníci z hudební branže svědomitě hodnotili a vybírali ty nejtalentovanější adepty, kteří si postup do dalšího kola na základě svých hlasových dispozic zaslouží. Nejdříve zazpívali všichni sólo s doprovodem klavíru, poté byli rozděleni do čtveřic a dostali na výběr jednu ze tří písní, kterou pilovali po celou noc, aby ráno mohli porotu zaujmout nejen hlasovým, ale i vizuálním projevem. Nechyběly rozmanité rekvizity a také vtipné kostýmní doplňky.

Také během neděle probíhalo postupné vyřazování na základě pěveckých výkonů soutěžících, které se samozřejmě neobešlo bez výkřiků radosti, ale i slz zklamání. Čtyřicet vyvolených, kteří uspěli v Divadle, poté absolvovalo během nočních hodin další vyřazovací fázi soutěže, tzv. Dlouhou cestu, která se natáčela ve velmi zajímavých prostorách pražského Ekotechnického muzea. Náročné téměř třídenní natáčení, které porota i soutěžící absolvovali, odhalilo postupující semifinálovou čtyřiadvacítku, na jejíž pěvecké výkony se diváci mohou těšit už za několik týdnů!

Vítěz druhé řady Česko Slovenské SuperStar získá kromě otevřených bran do hudebního světa českého i slovenského showbyznysu také kontrakt v hodnotě 100 000 eur.


Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
není to špatné,ale pravidelně to nesledujiSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Semtam se podívám na nové talenty Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to výborný program...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle