Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máme za sebou první casting druhé řady Česko Slovenské SuperStar!

15. 12. 2010 | Aktuality 2011

Druhá řada úspěšného pěveckého projektu Česko Slovenská SuperStar, která na obrazovkách TV Nova startuje na jaře příštího roku, má za sebou první casting. I přes nepřízeň počasí dorazilo velké množství uchazečů!


Někteří účastníci sobotního castingu čekali před halou brněnského výstaviště už od šesté hodiny ráno, přestože brány k registračním pultíkům se otevřely až úderem deváté. I přes nepřízeň počasí a sněhovou kalamitu dorazilo velké množství uchazečů. Několik z nich přidalo ke svému zpěvu i cizokrajný původ - přišla například Švédka, Arménec, Vietnamka či Bulhar.


castingNěkteří ze soutěžících využili možnosti doprovázet svůj zpěv na hudební nástroj, a tak jsme slyšeli kytary, syntetizátor, perkuse či harmoniku. Na brněnském castingu zkusily štěstí i některé staré známé tváře z předchozích řad soutěže SuperStar.


V hale brněnského výstaviště panovala mezi čekajícími pěveckými talenty příjemná a uvolněná atmosféra. Čekání jim přišla zpříjemnit a také je podpořit finalistka minulé řady Česko Slovenské SuperStar Monika Bagárová.


Během uplynulého víkendu si vyzkoušela své fungování i nová porota Česko Slovenské SuperStar, kterou tvoří textařka Gábina Osvaldová, zpěvačka Helena Zeťová, zpěvák a skladatel Paľo Habera a rapper Rytmus. Všichni čtyři porotci si skvěle padli do noty a při hodnocení výkonů soutěžících se perfektně doplňují.


Ani nové moderátorské duo druhé řady Česko Slovenské SuperStar Tina a Leoš Mareš na víkendovém castingu nechybělo. Hned na začátku atmosféru castingu rozproudili na plné obrátky a po celou dobu fungovali jako sehraná moderátorská dvojice.


Další příležitost ukázat své pěvecké nadání mají všichni potenciální pěvečtí adepti již následující sobotu 18. prosince v Bratislavě, kde se uskuteční další castingové kolo druhé řady úspěšného projektu Česko Slovenské SuperStar!


Castingová kola druhé řady Česko Slovenské SuperStar


Bratislava – 18. prosince 2010
Košice – 9. ledna 2011
Praha – 15. ledna 2011


Zdroj: Superstar.tv


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v porote mi vadí tá najmladšia zostava
Obrázek uživatelky
profil
v porote mi vadí tá najmladšia zostava
Obrázek uživatelky
profil
je to dobrý program, len tak dalej
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles