Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Castingy Česko Slovenské SuperStar pokračují poslední šancí!

5. 03. 2011 | Aktuality 2011
Castingová kola druhé řady pěvecké show Česko Slovenské SuperStar vyvrcholí již tuto neděli! Nadějné adepty čeká poslední šance na postup, netalentované zpěváky naopak jejich posledních „5 minut slávy“ a zařazení do Hvězdné pěchoty. To vše uvidí diváci TV Nova již tuto neděli a pondělí na svých obrazovkách!

Populární pěvecká show Česko Slovenská SuperStar pokračuje také o tomto víkendu, kdy v neděli 6. března a v pondělí 7. března uvidíme nejen tzv. „košický masakr“ netalentovaných zpěváků s nadměrným sebevědomím, ale také úžasné pěvecké výkony hodné souboje o titul Česko Slovenská SuperStar! V sestřihu nás čeká i několik pěveckých exotů, či adeptů z předešlých talentových soutěží. I v nedělní castingové části uvidíme hodnocení pěveckých výkonů soutěžících, cesko-slovenska-superstar-porotavtipné a trefné komentáře členů poroty složené z profesionálních hudebníků Gábiny Osvaldové, Heleny Zeťové, Pala Habery a Rytmuse.

V pondělní epizodě budeme mimo jiné svědky soutěže o nejkratší dobu strávenou před porotou, uvidíme pestrou paletu těch nejhorších rapperů a vyslechneme si nejkurióznější podání písničky „Voda, čo ma drží nad vodou“, která mnohé adepty paradoxně doslova „potopila“. Ani tentokrát nebude chybět skvělá moderátorská dvojice Leoš Mareš a Tina, jejichž vtipné přebrepty se tentokrát stanou terčem zábavy, zároveň také uvidíme, jak se jinak často nekompromisní porotci v čele s Rytmusem dokážou odvázat. Diváky čeká spousta úsměvných vystoupení, zároveň i nefalšovaných emocí, ojedinělých pěveckých pokusů i lapsusů, které nikdy neměly uzřít světlo světa.  

Vítěz druhé řady Česko Slovenské SuperStar získá kromě otevřených bran do hudebního světa českého i slovenského showbyznysu také kontrakt v hodnotě 100 000 eur.

Na TV Nova již tuto neděli 6. března a pondělí 7. března od 20 hodin!

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ale ona se nehledala nejlepší zpěvačka, ale superstar... Superstar má zaujmout nejen zpěvem, ale i vizáží, projevem, tancem apod. Aneta byla pěvecky vynikající, ale chyběla jí právě ta univerzálnost, kterou zase mohla závidět Šárce.

Schopnost zaujmout Šárka rozhodně měla, jinak by se skutečně nedostala na stříbrnou příčku z celé republiky... co vím, tak hlasy posílali lidé Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
To je dáno zájmem lidí. Oni se Češi díky internetu a satelitu zajímají o slovenské pořady a Slováci lezou do Čech. Češi hodně sledovali SHS a líbilo se jim zpracování.
Slovenští soutěžící z minulé řady byli u Čechů oblíbenější, než ti čeští.

Šárka Vaňková rozhodně nebyla druhá nejlépe zpívající zpěvačka ze všech přihlášených. To druhé místo získala za krásu, nikoli za zpěv a schopnost zaujmout.
Obrázek uživatelky
profil
vadí mi, že je to spojené se Slováky, jako bychom neměli dost talentů v naší republice... navíc je to už nuda, okoukané ... jo na první superstar to nikdy mít nebude, Aneta Langerová, Šárka Vaňková, Sámer Issa ... to bylo prostě supr sledovat. Tohle mi už nic neříká.
Obrázek uživatelky
profil
myslím, že už je to dost okoukané a moc divákůto nepřitáhneSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka